NU IN VERKOOP: AL 80% VERKOCHT!
DE BOUW IS GESTART

VRAGEN OF INTERESSE IN DE BESCHIKBARE WONINGEN?

Neem vrijblijvend contact op met één van de makelaars of schrijf je direct in.

Direct inschrijven Contact met één van de makelaars

EEN NIEUWE FRISSE WIJK

Wonen in Fritz Breda

Op een centrale locatie in de wijk Heuvel te Breda ontwikkelt en realiseert Van Agtmaal de volgende nieuwbouwfase genaamd “Fritz Breda”. Het plan telt 40 grondgebonden rij- en hoekwoningen.

Op dit moment zijn de laatste woningen beschikbaar en is de bouw van Fritz Breda officieel gestart.

Ontdek de beschikbare woningen

Laatste woningen beschikbaar
Duurzaam woongenot
Centrale locatie in Breda
Zicht op groen en geen blik voor de deur
De bouw is gestart
Neem vrijblijvend contact op met één van de makelaars

De bouwhekken staan open tijdens de informatieavond!

Op 4 oktober van 18:00 tot 19:00 uur vindt er een informatieavond plaats op de Bouwplaats van Fritz aan de Kartinistraat (voormalige Bontekoestraat) in Breda.

De informatieavond is de perfecte kans om de beschikbare woningen te bezichtigen en antwoord te krijgen op uw vragen van ons verkoopteam. De bouw van Fritz Breda is al in volle gang dus denk aan stevig schoeisel voor het betreden van de locatie.

Vragen of interesse in de beschikbare woningen?

De makelaars van Fritz Breda staan klaar om je te verwelkomen als nieuwe bewoner van één van deze mooie woningen!

Het deskundige verkoopteam van Fritz Breda bestaat uit twee makelaarskantoren met veel ervaring op de Bredase woningmarkt. Zij kunnen je voorzien van alle benodigde informatie over het project. Daarnaast begeleiden ze je in het aankoopproces met alle bijbehorende stappen.

Vragen, over bijvoorbeeld de woningen van Fritz, de financiering, verkoop van uw huidige woning of iets anders? De makelaars staan voor u klaar om deze te beantwoorden! Bel of mail vrijblijvend één van de makelaars. Je uiteraard mag ook langskomen op één van onze kantoren in Breda.

Locatie

Fritz Breda is gesitueerd in het hart van de wijk Heuvel en op slechts 10 minuten fietsafstand van de Bredase binnenstad. Het op steenworp afstand gelegen Dr. Struyckenplein biedt ruime voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen. Op zoek naar een sportieve uitdaging of de rust van de natuur? Dit kan in het nabij gelegen Zaartpark en het geliefde Mastbos.

Meer over de locatie

Het is hier fijn wonen

Op een centrale locatie in de wijk Heuvel te Breda ontwikkelen en realiseren Van Agtmaal en Somnium Real Estate de volgende nieuwbouwfase genaamd “Fritz Breda”. Na de mooie ontwikkelingen van Nieuw Mertersem en Blend Breda is het nu tijd voor het volgende nieuwbouwproject. Het project ligt ten oosten van het Dr. Struyckenplein. Van Agtmaal en Somnium Real Estate ontwikkelen hier 40 hoogwaardige grondgebonden woningen van circa 102 tot 116 m² gebruiksoppervlak. Heb je interesse in deze woningen?

Bekijk het plan

Ontdek de woningen

40 stadswoningen

Klik in de interactieve kaart om een woning te bekijken. Ben je geïnteresseerd in een woning van Fritz-Breda en heb je nog geen account? Dan kun je via de knop ‘Inschrijven’ een account aanmaken en je voorkeur(en) aan ons doorgeven.

Wonen in Fritz Breda?

Heb je interesse in Fritz Breda of wil je graag meer informatie? Schrijf jezelf dan vandaag nog in en geef jouw persoonlijke woning voorkeuren door of neem geheel vrijblijvend en kosteloos contact op met één van onze makelaars.


Nu inschrijven

Neem vrijblijvend contact op met één van de makelaars

Dit is Fritz Breda