IN VERKOOP!

EEN NIEUWE FRISSE WIJK

Fritz Breda

Op een centrale locatie in de wijk Heuvel te Breda ontwikkelt en realiseert Van Agtmaal de volgende nieuwbouwfase genaamd “Fritz Breda”. Het plan telt 40 grondgebonden rij- en hoekwoningen. Momenteel zijn de woningen in verkoop!

Nu inschrijven

Het is hier fijn wonen

Op een centrale locatie in de wijk Heuvel te Breda ontwikkelen en realiseren Van Agtmaal en Somnium Real Estate de volgende nieuwbouwfase genaamd “Fritz Breda”. Na de mooie ontwikkelingen van Nieuw Mertersem en Blend Breda is het nu tijd voor het volgende nieuwbouwproject. Het project ligt ten oosten van het Dr. Struyckenplein. Van Agtmaal en Somnium Real Estate ontwikkelen hier 40 hoogwaardige grondgebonden woningen van circa 102 tot 116 m² gebruiksoppervlak. Heb je interesse in deze woningen?

Bekijk het plan

Locatie

Fritz Breda is gesitueerd in het hart van de wijk Heuvel en op slechts 10 minuten fietsafstand van de Bredase binnenstad. Het op steenworp afstand gelegen Dr. Struyckenplein biedt ruime voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen. Op zoek naar een sportieve uitdaging of de rust van de natuur? Dit kan in het nabij gelegen Zaartpark en het geliefde Mastbos.

Meer over de locatie

Verkoopteam

De makelaars van Fritz Breda staan klaar om je te verwelkomen als nieuwe bewoner van één van deze mooie woningen!

Het deskundige verkoopteam van Fritz Breda bestaat uit twee makelaarskantoren met veel ervaring op de Bredase woningmarkt. Zij kunnen je voorzien van alle benodigde informatie over het project. Daarnaast begeleiden ze je in het aankoopproces met alle bijbehorende stappen.

Wil je meer te weten komen, schroom niet en bel of mail één van de hiernaast getoonde contactpersonen. Je mag ook langskomen op één van onze kantoren in Breda.

Selecteer je woning

40 stadswoningen

Klik in de interactieve kaart om een woning te bekijken. Bent u geïnteresseerd in een woning van Fritz-Breda en heeft u nog geen account? Dan kunt u via de knop ‘Inschrijven’ een account aanmaken en uw voorkeur(en) aan ons doorgeven.

Dit is Fritz Breda

Schrijf je in en blijf op de hoogte

Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Vergeet dan natuurlijk niet jezelf in te schrijven om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen omtrent Fritz

Nu inschrijven