EEN NIEUWE FRISSE WIJK

Wonen in Fritz Breda

Op een centrale locatie in de wijk Heuvel te Breda ontwikkelt en realiseert Van Agtmaal de volgende nieuwbouwfase genaamd “Fritz Breda”. Het plan telt 40 grondgebonden rij- en hoekwoningen.

Alle 40 woningen van Fritz Breda zijn officieel verkocht!

Locatie

Fritz Breda is gesitueerd in het hart van de wijk Heuvel en op slechts 10 minuten fietsafstand van de Bredase binnenstad. Het op steenworp afstand gelegen Dr. Struyckenplein biedt ruime voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen. Op zoek naar een sportieve uitdaging of de rust van de natuur? Dit kan in het nabij gelegen Zaartpark en het geliefde Mastbos.

Meer over de locatie

Het is hier fijn wonen

Op een centrale locatie in de wijk Heuvel te Breda ontwikkelen en realiseren Van Agtmaal en Somnium Real Estate de volgende nieuwbouwfase genaamd “Fritz Breda”. Na de mooie ontwikkelingen van Nieuw Mertersem en Blend Breda is het nu tijd voor het volgende nieuwbouwproject. Het project ligt ten oosten van het Dr. Struyckenplein. Van Agtmaal en Somnium Real Estate ontwikkelen hier 40 hoogwaardige grondgebonden woningen van circa 102 tot 116 m² gebruiksoppervlak. Heb je interesse in deze woningen?

Bekijk het plan

Dit is Fritz Breda